Hirdetés

2024. március 28. (csütörtök) Gedeon, Johanna

TVF 2020

Találkozó Volt Frankelkoleszosoknak 2020

Ulmer Schachtel Polka Pokal 2020

MNÁMK Baja, 2020. április 17-18.

Kedves Volt Frankelkoleszosok!

Talán emlékeztek még a három bűvös szó – tea-vaj-felvágott – kezdőbetűi által alkotott mozaikszóra, a tévéef-re. Kollégiumi pályafutásotok meghatározó menzaélménye volt. Nos, arra gondoltunk, mi lenne, ha egy hétvégére új tartalmat adnánk ennek a három betűnek. Nem alkottunk új mozaikszót, de megterveztünk egy összejövetelt egykori kollégistáink számára, a három kezdőbetű segítségével.

Találkozó Volt Frankelkoleszosoknak

2020. április 17-18-án!

Másfél nap ismét az MNÁMK kollégiumában! Mit szóltok hozzá? Felidézzük régi közös emlékeinket, sztorizgatunk, beszélgetünk. Ti meséltek magatokról, mi pedig jelenlegi kollégistáink segítségével megmutatjuk Nektek a mai MNÁMK-t. Megnézhetitek új tanítási épületünket, a hamarosan elkészülő sportcsarnokot, büszkeségünket, az ulmi dereglyét és a hozzá kapcsolódó tanösvényt.

Természetesen a szórakozásról is gondoskodtunk. Este, a közös vacsora – marhapörkölt – után a rendezvényünk alcímében foglaltaknak megfelelően táncolunk egy hamisítatlan polkát, majd a Kollégiumi Zenekar műsora következik. Zárásként hajnalig tartó zenés est az aulában.

Másnap újra megvillanthatjátok – lányok fiúk egyaránt – focitudásotokat. Reggeli – természetesen tévéef – után háromszor egyharmad csarnokban, három fős csapatok (egy csere lehetséges) részvételével focitornát bonyolítunk. Ehhez várjuk fantázianévvel ellátott csapatok jelentkezését! Szerelést minden jelentkező hozzon magával! Szombat délelőtti alternatív program: piaclátogatás, városnéző kisvasút. Befejezésként még vendégeink vagytok egy finom bolognai spagettire.

Találkozásunk alkalmával egyrészt megünnepeljük az MNÁMK, mint komplex intézmény 25. születésnapját, másrészt az általatok befizetett részvételi díj egy részével hozzájárultok a hamarosan elkészülő, új sportcsarnokunk berendezéséhez. Kollégiumi szállást a jelentkezések sorrendjében tudunk biztosítani. Aki TVF 2020 logóval ellátott pólót vásárolna, adja meg pólóméretét! Ételallergiát jelezzetek! Rendezvényünk ideje alatt önköltséges büfé működik az udvaron felállított sátorban.

Részvételi költség: 4.500,- Ft/fő. (Plusz költség, igény szerint: 2.500,- Ft/db a póló; 1.000,- Ft/fő a kisvonat. Mindkettő önköltséges.) Fizetés a helyszínen.

Jelentkezés: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Hy8WS7wTgkCS8oQvPBOrtCWNmWgsZylEt3MVMnhqfPtUQldZUzVaWU5EUVY1V1NDSTlWQ1hOSkY0MC4u

Jelentkezési határidő: 2020. március 20. péntek 12. óra!

További információ: Fiedler Antal

Email: fiedler.antal@mnamk.hu

Telefon: +36-20-363-2213

Messenger üzenet: www.facebook.com/antal.fiedler

A tervezett program:

Péntek:

Érkezés, szobák elfoglalása: 2020. április 17. péntek 16 óráig.

Megnyitó: 2020. április 17. péntek, 17 óra. Helyszín: aula.

17.30-19-ig: Intézménybejárás csoportosan. Megtekinthető az ulmi dereglye, a készülő tanösvény, az MNÁMK legújabb „F” épülete és az új sportcsarnok.

19-20-ig: Vacsora. Pörkölt. Helyszín: sátor az udvaron. Egész éjjel önköltséges büfé.

20-21-ig: Zenés est az aulában a Kollégiumi Zenekar fellépésével.

21-22-ig Ulmer Schachtel Polka Pokal I. rész. Sváb táncház!

22-01-ig: Buli az aulában. Élő zene + DJ.

Szombat:

8.30-9.30-ig: Reggeli a sátorban/aulában.

9.30-12: Ulmer Schachtel Polka Pokal II. rész, vagyis Szobafoci Bajnokság, háromszor egyharmad csarnokban. Ehhez várjuk csapatok jelentkezését.

Alternatív program: piaclátogatás, önköltséges városnéző kisvasút

12.30: Eredményhirdetés. 13: Ebéd. 14 órától hazautazás

Szeretettel várunk Benneteket! Hajrá Frankelkolesz!