Hirdetés

2024. április 20. (szombat) Tivadar

Sport

2020. 03. 02. 9:36:14

Majzlinger Emléktorna

Idén, február 22-én az U9-es korosztály találkozott a Magyarországi Németek ÁMK sportcsarnokában. Bajai, paksi, dunaújvárosi és kalocsai csapatok mérkőztek meg a remek hangulatú tornán.

Majzlinger Sándor, a népszerű Cibul hosszú éveket át meghatározó tagja volt a bajai futball életnek, nagy népszerűségnek örvendett a pályán és azon kívül is. Evanics Zoltán szervező: „Nagyon örülünk, hogy létrehoztuk az emléktornát, mindig színvonalas mérkőzéseket játszanak az utánpótlás gárdák. Idén az U9-es korosztály, azaz 7-8 éves gyerekek vannak a pályán.”

Cibul másik régi barátja és csapattársa, Judik Péter is minden évbe sokat tesz a szervezés érdekében. „Baráti viszonyban voltunk, szép évek voltak, más volt a foci, sok nézővel: NB2-ben is 4-5 ezer szurkoló ment ki a mérkőzésekre. A csapatszellem és a csapat is nagyszerű volt, de mi összejártunk a hivatalos időn kívül is.”

A tornát idén a bajai LUA nyerte, mindhárom mérkőzésén győzött. A legjobb játékosnak Balogh Domonkost választották, míg a gólkirály Németh Máté lett. A torna csapatába Szatmári Hunor, Balogh Domonkos, Grisnik Ábel és Goretity Marcell is bekerült.

Forrás: www.baja.hu