Hirdetés

2024. március 19. (kedd) József, Bánk

Sport

2012. 11. 06. 13:42:35

Stratégiai sportmegállapodást kötött Bács-megyében a BK MLSZ és a Bsport.hu

Elindul Bács – Kiskun Megye egyetlen, komplex sport információkat tartalmazó weboldala. Ehhez kapcsolódva a Bács-Kiskun Megyei MLSZ igazgatója és a megyei sport hírportál létrehozásán munkálkodó Bsport.hu alapítója egy stratégiai megállapodást írt alá október 24 -én a Bácsmegyei labdarúgás alaposabb bemutatása érdekében. A megyei sportmédia felépítését célzó projektet 2011 decemberében a Fókusz Takarék vezetősége tűzte ki célul, felelős társadalmi szerepvállalásának a teljesebbé tétele érdekében.

Losonczy László MLSZ BKMI igazgatója:

A létrejött megállapodástól azt várjuk, hogy a megyénkben szervezett bajnokságokról gyors és pontos tájékoztatást kapjanak a megyei labdarúgás iránt érdeklődők. Természetesen nem csak a felnőtt, hanem a korosztályos utánpótlás bajnokságok eredményeit is nyomon követhetik az olvasók.

A mai modern kor megköveteli az információk gyors és pontos közzétételét, amit meglátásunk szerint az elektronikus média tud a legjobban biztosítani.

Sebestyén István a Fókusz Takarék ügyvezetője:

A Fókusz Takarék örömmel áll olyan kezdeményezések mellé, melyek újszerűek és a társadalomra, az emberek mindennapi életére pozitívan hatnak. Fő missziónk természetesen a pénzügyi kultúra, a pénzügyi tudatosság fejlesztése. Ezen mindennap munkálkodunk is. Tudjuk azonban azt, hogy ahhoz, hogy az ügyfeleink, az emberek életében egyensúly legyen, nem elegendő a pénzügyekben tudatosnak lenni, hanem az élet más területein is ki kell teljesedniük. Ezért folyamatosan keressük a lehetőségeket arra, hogy szerepet vállaljunk a működési területünkön élő emberek életének teljessé tételében. Ehhez igen fontos építő elem a sport!

Napjainkban sajnos a fokozott élettempó, a stressz miatt önmagától nem alakulhat ki a sport szeretete. Fontos a családban, az iskolában erre történő szocializáció. Ebben kívánunk a Fókusz Takarék részéről a rendelkezésünkre álló eszközökkel mi is részt vállalni. A bács-megyei sport portál létrehozásában azért működünk közre, mert az a célunk, hogy egy olyan kapcsolódási pontot hozzunk létre, melyen minden megyei információ adott lehet ahhoz, hogy sportolásra ösztönözze az oldalra látogatókat, ugyanakkor minden információ rendelkezésre álljon az érdeklők, szurkolók számára is a helyi sport eseményekről. Célunk, hogy a bsport.hu oldalról kiinduló virtuális kapcsolatok, a sport szeretetének és az aktív sportolásnak köszönhetően valós emberi közösségekké alakuljanak, mert mi hiszünk az összefogás fontosságában, a személyesség erejében. Ennek elősegítésére a bsport.hu és a Fókusz Takarék közösen olyan sport események szervezésére készül, melyek lehetővé teszik az említett közösségek formálódását. Büszkék vagyunk rá, hogy szerepvállalásunkkal most már nem csupán a pénzügyi, hanem a térségünkben élők egészségtudatos élethez is hozzájárulhatunk.

Oltyán József a Bsport.hu alapítója:

Bács-megyében is tapasztalható az a világméretű tendencia, amely során a print média helyét a különböző on-line platformok veszik át. Látható, hogy ma már a szurkolók döntően a különböző telekommunikációs eszközeik segítségével értesülnek a sporteseményekről. Ügynökségünk az elmúlt években számos sport központú médiaprojekt megtervezésében és lebonyolításában vállalt jelentős szerepet, így logikus volt, hogy a szükséges egyeztetési és számítási folyamatok után 2012 elején belevágjunk a bácsmegyei sport (bsport.hu) kialakításába.

A Bpsort.hu célja, hogy nyolc megyei település köré szervezve (BAJA; KALOCSA; KECSKEMÉT; KISKŐRÖS; KISKUNFÉLEGYHÁZA; KISKUNHALAS; KISKUNMAJSA; TISZAKÉCSKE) a létező összes sportszervezet számára térítés mentesen biztosítani tudjuk a híreiknek, eseményeiknek a megjelenési lehetőséget a következő hetektől. Ennek a megszervezése egy rendkívül összetett feladat, amihez a szereplők messzemenő támogatására van szükség. Szerencsére a különböző sportszervezetek vezetői teljes mértékben támogatják ezt a kezdeményezést.

Büszke vagyok arra, hogy az első ilyen jelentős stratégia megállapodást Losonczy Lászlóval a Bács-Kiskun Megyei MLSZ igazgatójával tudtuk aláírni, bízom benne, hogy a következő hetekben még soktucatnyi hasonló megállapodás kerül aláírásra.

Ezért ezúton is kérek mindenkit, aki Bács-Kiskun megye valamilyen sportszervezetében vezető szerepet tölt be, hogy ha véletlenül nem jutnánk el hozzá személyesen, akkor az egyesületének a jobb megismerése érdekében küldjön egy e-mailt a info@bsport.hu- címre!

forrás: www.bacsmegye.hu