Hirdetés

2024. március 19. (kedd) József, Bánk

Baja

2015. 04. 22. 14:49:57

Tájékoztatás

A Baja Energetika Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakossági Felhasználókat, hogy a távfűtési szolgáltatás leállításra került és mostantól várhatóan szeptember 15-ig használati melegvizet szolgáltat a Társaság.

A felhasználók, vagy díjfizetők a távfűtést az év szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja között vehetik igénybe (fűtési szezon). A távhőszolgáltató az év szeptember 15. napja és október 14. napja, valamint április 16. napja és május 15. napja közötti rendelkezésre állási időszakban a (2)-(4) bekezdésekben meghatározottak szerint biztosítja a távfűtést.

(2) A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban elindítja a távfűtést, ha a külső levegő napi átlag hőmérsékleti értéke három napon keresztül 12 oC alatti, vagy egy napon 10 oC alatti.

(3) A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban leállítja a távfűtést, ha a külső levegő napi átlag hőmérsékleti értéke három napon keresztül 12 oC feletti, vagy a külső hőmérséklet legalább 8 órán keresztül eléri, vagy meghaladja a 16 oC feletti értéket.

(4) A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban elindítja, illetve leállítja a távfűtést, ha a távfűtést ellátó szolgáltatói hőközponthoz tartozó lakóközösség 2/3 arányú többsége – a tulajdonosi közösség képviselői útján – írásban kéri azt, az igény előtt legalább 1 munkanappal.