Hirdetés

2020. július 13. (hétfõ) Jenő

Baja

2016.04.04. 15:46:48

Tájékoztató a távfűtés leállításáról

A Baja Energetika Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakossági Felhasználókat, hogy az ellátási területen található lakóingatlanokban időjárástól függően, várhatóan április 16-ával leállításra kerül a távfűtési szolgáltatás a 12/2015. (V. 29.) sz. önkormányzati rendelet 8. § szerint:

„1)A felhasználók a távfűtést az év szeptember 15. napja és a következő év május 15. napja között vehetik igénybe (fűtési szezon). Távhőszolgáltató az év szeptember 15. napja és október 14. napja, valamint április 16. napja és május 15. napja közötti rendelkezésre állási időszakban az alábbiakban meghatározottak szerint biztosítja a távfűtést:

2) A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban elindítja a távfűtést, ha a külső levegő napi átlaghőmérsékleti értéke legalább három egymást követő napon keresztül nem éri el a 12 oC-ot, vagy legalább egy napon keresztül nem éri el a 10 oC-ot.

3) A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban leállítja a távfűtést, ha a külső levegő napi átlaghőmérsékleti értéke legalább három egymást követő napon keresztül meghaladja a 12 oC-ot, vagy a külső hőmérséklet legalább 8 órán keresztül eléri, vagy meghaladja a 16 oC feletti értéket.

4)A távhőszolgáltató a rendelkezésre állási időszakban – a külső levegőhőmérséklettől függetlenül – elindítja, vagy leállítja a távfűtést, ha az egy szolgáltatói hőközponthoz tartozó felhasználói közösség 2/3-ának egyetértése alapján a felhasználói közösség megbízottja írásban kéri azt, az igény előtt legalább 1 munkanappal.”

A Társaság a közös képviselőket értesítette.

Baja, 2016. április 4. Baja Energetika Kft.